12. Zeytinburnu Yöresel Günler Festivali Kapanış Programı

Güncelleme Tarihi:

12. Zeytinburnu Yöresel Günler Festivali Kapanış Programı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 21:45

Her gün Türkiye’nin farklı bir yöresinin kendine has lezzetlerinin sunulduğu 12. Zeytinburnu Yöresel Günler Festivali için kapanış programı düzenlendi.
Zeytinburnu Belediyesi 15 gün boyunca düzenlediği 12.Zeytinburnu Yöresel Günler Festivali’nin kapanış programını Zeytinburnu Meydanda bulunan festival alanında gerçekleştirdi. Kapanış programına gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın festivale katılan dernek yöneticilerine plaket takdiminde bulundu. Ardından dernek yöneticileri ile bir araya gelip festivalin artıları ve eksikleri ile değerlendirildi. Program sonunda vatandaşlara çiğköfte ve lokum ikramında bulunuldu.
“ŞEHİTLERDEN DOLAYI EĞLENCE YAPMADIK”
Zeytinburnu’nda yaşayan vatandaşları 12. kez yöresel tatlar ile buluşturduklarını ifade eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Maalesef ülkemizin bazı bölgelerinde şehitler var. Dolayısı ile biz festivalimizde kültürümüzün eğlence boyutunu gündeme getirmedik. Festivalimiz sükûnet içerisinde geçti. Seneye festivalin daha hoş bir ortamda kültürümüzün bütün yönleri ile yaşatmayı temenni ediyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!