12 yıl sonra geldi, ağlattı

Güncelleme Tarihi:

12 yıl sonra geldi, ağlattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 14:25

12 yıl sonra geldi, ağlattı

Haberin Devamı



HATAY'ın Altınözü ilçesinde 12 yıldır bebek hasreti çeken ve yıllardır birçok tedavi yöntemi deneyen Nurşen-Hanifi Saçlı çifti tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldu.
Dokuzdal Mahallesi'nde ikamet eden ve 12 yıl önce evlenen Nurşen Saçlı (32) ve Hanifi Saçlı (32) çifti, mutluluklarına mutluluk katmak için bebek sahibi olma hasretlerine tüp bebek yöntemiyle Altınözü Devlet Hastanesi ile ulaştı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Baba Hanifi Saçlı, 12 yıllık bir özlemin ardından oğlunu kucağına almanın huzurunu yaşadığını belirterek, "Birçok doktor ve sağlık kuruluşunda tedavi yöntemleri denememize rağmen hasretimiz bitmedi. Son çare olarak eşimle birlikte Altınözü Devlet Hastanesine başvurduk. Kadın Doğum Uzmanı Erol Numanoğlu’na muayene olduk. Doktorumuz bize tüp bebek yöntemini tavsiye etti. Bunun üzerine Tüp bebek merkezine başvurduk, eşim bu yöntemle hamile kaldı. Daha sonrasında tüm tetkik, takip ve kontrolleri Kadın doğum Uzmanı Erol Numanoğlu yaptı. Doğum için de Altınözü Devlet Hastanesini seçtik. Çok şükür, Yüce Allah'ım çabalarımızı boşa çıkarmadı" dedi. Baba Saçlı, Ahmet bebeği ilk gördüğü an gözyaşlarını tutamadığını belirterek, yaşadıkları mutluluğun anlatılamaz olduğunu söyledi.

Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Sebahattin Yılmaz ise açıklamasında, devletin sağlık alanında sunduğu tüm imkanları vatandaşlar için seferber ettiklerini anımsattı.

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)

(27.12.2016, FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!