12 yıl sonra Beştepe’de

Güncelleme Tarihi:

12 yıl sonra Beştepe’de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 14:13

17 yaşındayken Yalıkavak Belediyesi amatör takımından Gençlerbirliği’ne transfer olan, 2004’te Fenerbahçe’nin yolunu tutan savunma oyuncusu, kariyerinin son baharında yeniden Ankara’ya döndü.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta sezona iddialı girmeyi hedefleyen Ankaragücü, kadrosuna deneyimli bir oyuncuyu daha kattı. Sarı-lacivertliler, geride kalan sezon Süper Lige veda eden Mersin İdmanyurdu forması giyen Serkan Balcı ile ön anlaşma yaptı. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın, henüz 17 yaşında, Bodrum Yalıkavak Belediye Spor’da amatör oynarken keşfedip Gençlerbirliği’ne kazandırdığı Serkan Balcı, 12 yıllık bir aranın ardından yeniden Beştepe’ye ancak bu kez Ankaragücü’ne döndü. 2000 yılında Gençlerbirliği’nde profesyonelliğe geçen, 2004 yılında Fenernbahçe’ye transfer olan Serkan, 16 yıllık Süper Lig deneyiminde; Gençlerbirliği ve Fenerbahçe’nin yanı sıra, Trabzonspor, Antalyaspor ve Mersin İdman Yurdu formaları giydi. A Milli takımın ve milli takımların diğer alt yaş gruplarında da görev yapan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, oynadığı takımlardaki istikrarlı çizgisi ile dikkati çekti.

Haberin Devamı

CAMİANIN BEKLENTİSİNİN FARKINDAYIM

Ankaragücü yönetimi, Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam edildiği bilgisini verip, Serkan Balcı’nın bu çerçeve içinde takıma katıldığını açıkladı.
Ankaragücü’nü yakından tanıdığını belirten Serkan Balcı, “Nasıl bir camiaya geldiğimin ve beklentilerin farkındayım. Yeni sezonda Ankaragücü forması giyecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çok çalışarak Ankaragücü’nü hak ettiği yere el birliği ile getireceğiz” diye konuştu.

KIZILCAHAMAM’DAKİ KAMP BAŞLADI

Ankaragücü, ikinci etap kampı için Kızılcahamam’a giderek, çalışmalarına başladı. Başkent ekibi Erzurum’daki ilk hazırlık etabını tamamladıktan sonra, Ankara’ya dönüp bir süre kendi tesislerinde antrenman yapmıştı.
Kızılcahamam’da, Teknik Direktör İsmet Taşdemir yönetiminde ilk idmanına çıkan sarı-lacivertlilerin kampı 20 Ağustos’ta sona erecek. Teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapacak olan Başkent ekibi, kamp süresince iki hazırlık maçı oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!