12 Şubat'a özel 12 bin bayrak

Güncelleme Tarihi:

12 Şubata özel 12 bin bayrak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 12:24

12 Şubat'a özel 12 bin bayrak

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı törenlerine katılanlara 12 Şubat Kahramanları anısına 12 bin Türk bayrağı dağıttı.



Kendi kendini kurtarak kahramanlık unvanı alan Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşu, kentte bir hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamaların finali olan 12 Şubat Kurtuluş Törenleri'nde Dulkadiroğlu Belediyesi, 12 Şubat kahramanları anısına Trabzon Bulvarı'nı dolduran kalabalığa 12 bin adet Türk bayrağı dağıttı. Bayrağı alan vatandaşlar ise tören boyunca ellerindeki bayrakları sallayarak coşkuya ortak oldu.



Kahraman şehrin bir ferdi olmanın kendisi için büyük bir onur ve gurur olduğunu ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 12 Şubat'ın kentte coşkuyla kutlandığını söyledi. Bu coşkuya renk katacak, coşkuyu artıracak özel bir şey yapmak adına törene katılanlara Türk bayrakları dağıttıklarını belirten Okay, şunları söyledi.



"12 Şubat Kurtuluş Bayramı'nın bu şehirde yaşayan her bir bireye kattığı ayrı bir anlam vardır. Çünkü bu şehre verilen İstiklal Madalyası gelmiş geçmiş tüm Kahramanmaraşlılara verilmiştir. Bu duygularla 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutlamak için toplanan vatandaşlarımıza verilebilecek en güzel hediyenin Türk bayrağı olduğunu düşündük. Kutlama alanında bulunan vatandaşlarımıza kurtuluş günümüz olan 12 Şubat'ı temsilen 12 bin Türk bayrağını dağıttık. Kurtuluş savaşında canını ve malını bu güzel memleketin kurtuluşuna adayan Kahramanlarımızı da şükranla ve minnetle anıyoruz" diye konuştu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!