12 Dev Adam'dan Başbakan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

12 Dev Adamdan Başbakana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2011 00:00

Litvanya'da düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan "12 Dev Adam" Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Litvanya’da düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan “12 Dev Adam Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarete Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Erkek Milli Takımlar Teknik Kordinatörü Bogdan Tanjevic, A Milli Basketbol Takımı Baş Antrenörü Orhun Ene ve A Milli Takımı Menajeri Hardun Erdenay da katıldı. Yaklaşık bir saat süren görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

ZİYARETTEN FOTOĞRAFLAR

İKİ BAYRAM SEVİNCİ YAŞATMAK İSTİYORUZ

Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Turgay Demirel, “Sayın Başbakanımız yoğun programında 12 Dev Adamı kabul etti ve Avrupa Basketbol Şampiyonası için, geçen sene Dünya Basketbol Şampiyonası’nda olduğu gibi, takımı motive etmek için onlara büyük destek veren bir konuşma yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten geçen yıl Dünya Basketbol Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanmasında oyuncularımızın bize verilen desteğin önemi çok çok büyüktü. İnşallah bu sene de oyuncularımız bu finale kalarak olimpiyatlara gitme hakkını elde etme konusunda Sayın Başbakanımıza söz verdiler. Kendisi de eğer finallere kalma durumu olursa maçlara gelebileceğini söyledi. Bu anlamda kendisine müteşekkiriz. İnşallah ülkemize iki bayram sevinci yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN FİNAL MAÇINA GELEBİLİR

Harun Erdenay da, Başbakan’ın geçen yılki Dünya Şampiyonası’nın kendisini çok memnun ettiği yönünde görüşlerini paylaştığını aktardı. Başbakan’ın, spora desteğinin devam edeceğini söylediğini anlatan Erdenay, “Bu şampiyonada da başarılı olmamızı diledi. BM toplantısı varmış, final maçı gününde belki o zaman, inşallah biz de başarıp yarı finale çıkarsak o maça da geleceğini söyledi" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!