12 Dev Adam için Abdi İpekçi'ye

Güncelleme Tarihi:

12 Dev Adam için Abdi İpekçiye
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 15:56

12 Dev Adam, EuroBasket 2015 hazırlıklarında ilk turnuvasını seyircisi önünde oynuyor. Ay Yıldızlılar İstanbul’da düzenlenecek olan turnuvayla Türk basketbolseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

EuroBasket 2015 hazırlıklarına Çeşme kampıyla başlayan A Milli Erkek Takımımız, seyircisi önündeki ilk sınavına 12-15 Ağustos tarihleri arasında oynanacak turnuvayla çıkacak. Milliler dört günlük programda Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Bosna Hersek, Yunanistan ve Tunus ile karşılaşacak.

Yeni bir yapılanmaya giden ve kadrosunu büyük ölçüde gençleştiren A Milli Takım için 12-15 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan organizasyonun özel bir önemi var. Bu turnuvayla uzun bir aradan sonra Türk basketbolseverler ile hasret giderecek olan 12 Dev Adam kadrosunda Furkan Korkmaz, Kartal Özmızrak, Egemen Güven, Emircan Koşut ve Kenan Sipahi gibi Avrupa basketbolunun geleceğini şekillendirecek yetenekler ilk defa Ay Yıldızlı A Milli formayı giyecek.

Haberin Devamı

12 Dev Adam için Abdi İpekçiye

Türk Basketbolu’nun en önemli yıldız adayları A Milli takım ile bu maçlarla tanışacak ve Abdi İpekçi Spor Salonu tribünlerinde yer alanlar bu özel anlara şahit olacak. İstanbul’da oynanacak olan üç karşılaşma, bu anlamda Türk Basketbolu için tarihi bir anlam taşıyor.

BİLETLER 12 TL'DEN BAŞLIYOR

EuroBasket 2015, 2016 Rio Olimpiyatları’na katılma yolunda da büyük öneme sahip. Turnuvanın ilk tur grubunu Berlin’de oynayacak olan A Milliler, burada Almanya, İspanya, İtalya, Sırbistan ve İzlanda ile karşılaşacak.

Şampiyonada oynayacağı zorlu karşılaşmalar öncesi altı haftalık bir hazırlık sürecine girecek olan 12 Dev Adam, tüm basketbolseverleri kendilerini desteklemek için Abdi İpekçi Spor Salonu tribünlerine davet ediyor.;

İlk hazırlık turnuvasında 12 Dev Adam'ın yanında olmak isteyen basketbolseverler biletlerini Biletix aracılığıyla temin edebilirler. Bilet fiyatları aşağıdaki gibidir:

Tek maç bilet fiyatları ;

Tribün : 12.00 TL

Saha İçi : 22.50 TL

Vıp : 45.00 TL

Kombine bilet fiyatları ;

Tribün : 22.50 TL

Saha İçi : 45.00 TL

Vıp : 89.50 TL

A Milli Takımımızın maç programı ise şu şekilde:

12 Ağustos Çarşamba 20:00 Türkiye-Bosna Hersek
14 Ağustos Cuma 20:00 Türkiye-Tunus
15 Ağustos Cumartesi 19:00 Türkiye-Yunanistan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!