1001 surat Kenan

Güncelleme Tarihi:

1001 surat Kenan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2017 09:17

Kenan İmirzalıoğlu’nun rolü gereği kılıktan kılığa girdiği ‘Cingöz Recai’ için geri sayım başladı. Film 13 Ekim’de seyirciyle buluşacak.

Haberin Devamı

TÜRK polisiye roman geleneğinin en önemli karakterlerinden Cingöz Recai, yıllar sonra tekrar beyazperdeye taşındı. Yapımcılığını Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği “Cingöz Recai”, 13 Ekim’de vizyona girecek. Kanal D ve Limon Film işbirliğinde Content Turkey imzalı bu iddialı projenin ilk tanıtım filmi de önceki gün yayınlandı.

1001 surat Kenan

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar’ın paylaştığı filmin teaser’ı sinemaseverlerden büyük ilgi gördü. Tanıtım filminin en dikkat çeken detayı, İmirzalıoğlu’nun film boyunca birçok farklı yüzle kameraya yansıması oldu. Ünlü oyuncu, çekimlerde Başak Dizer’in hazırladığı kıyafetler ve aksesuvarlar yardımıyla kılıktan kılığa girdi. “İyiliksever hırsız” Cingöz Recai’nin maceraları sinemaseverler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Haberin Devamı

1001 surat Kenan

 

Kenan İmirzalıoğlu, filmin çekimleri sırasında Başak Dizer’in hazırladığı kıyafetler ve aksesuvarlar yardımıyla kılıktan kılığa girdi.

Cingöz Recai karakteri, yaklaşık 50 yıl aradan sonra Kenan İmirzalıoğlu oyunculuğuyla beyazperdeye taşınıyor.

BAKMADAN GEÇME!