100.sayıyı kutladılar

Güncelleme Tarihi:

100.sayıyı kutladılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 14:07

Quality of Magazine adlı magazin dergisi 100’üncü sayısını önceki akşam Günay Restoran’da kutladı. Fatih Ürek’in sahneye çıktığı kutlamaya iş, cemiyet, spor ve magazin dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

9 yıl önce yayın hayatına başlayan ve genel yayın yönetmenliğini Salih Keçeci’nin yaptığı Quality of Magazine dergisi, 100’üncü sayısı için özel bir gala düzenledi. Günay Restoran’da düzenlenen gecenin sunuculuğunu Ece Vahapoğlu üstlendi.

100.sayıyı kutladılar

Fatih Ürek’in sahneye çıktığı geceye katılanlar arasında Fatih-Figen Kıral, Mithat Erdem, Asiye-Mustafa Kefeli, Tülay Demir Oktay, Zerrin Özer, Orhan Gencebay, Polat Yağcı, İpek Açar, Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu, Elif Karlı, Hamdi Alkan-Selen Görgüzel, Ziynet Sali, Tuğba Özay, Ece Gürsel, Hakan Akkaya ve Serkan Kaya gibi ünlü isimler vardı. Merit International sponsorluğunda gerçekleşen gecede, Semra Keçeci’nin 7 adet tablosu da sergilendi. Tablolardan elde edilen gelir ise TESYEV’e (Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) bağışlandı. ◊ İsmail BAYRAK

Haberin Devamı

100.sayıyı kutladılar

BAKMADAN GEÇME!