100 milyon abone hedefi

Güncelleme Tarihi:

100 milyon abone hedefi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 22:43

TURKCELL Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, bölgede toplam 72 milyon olan abone sayılarını 100 milyona yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Terzioğlu Barcelona’da düzenlenen GSMA Dünya Mobil Kongresi’nin 3. gününde açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Hedeflerine ulaşmak için bölgesel büyümenin önemli olduğuna dikkati çeken Terzioğlu, Turkcell’in başarılı ürün ve servislerinden örnekler vererek, şunları kaydetti: “Turkcell olarak bölgesel güç olma hedefimiz doğrultusunda şirket satın alma fırsatlarını yakından takip ediyoruz. Fintur’da Azerbaycan, Gürcistan, Moldova ve Kazakistan’da halihazırda azınlık payımız var. Eğer fırsat oluşursa değerlendirebileceğimiz bir proje olabilir. Her zaman Turkcell’i güçlendirecek stratejik opsiyonları değerlendireceğiz.”

DEĞİŞİM GÜÇLENDİRECEK

Turkcell’in bugün sadece bölgesinde değil Avrupa’da da en iyi şebeke altyapılarından birine sahip olduğunu dile getiren Terzioğlu, “Önümüzdeki dönemde mobilde 375 Mbps genişbant hızını sunacağız. İleride bunu 1000 Mbps seviyesine çıkaracağız. Şu anda bölgesel bir aktör olan Turkcell’in hayali, global servisler yaratarak bu sayede yüz milyonlarca küresel kullanıcı ile bağlantı kurmak ve hedefimize ulaşmak” diye konuştu. Terzioğlu, müşteri beklentilerinin sürekli değiştiğini, bu doğrultuda oyunun kurallarının da aynı sıklıkta değiştiğini aktararak, “Doğru bildiklerimizi ve güvendiğimiz deneyimlerimizi sürekli yeniden gözden geçirmek zorunda kalıyoruz. Etrafımızdaki değişimleri ve hareketleri gözlemliyoruz. Bu değişim sürecinden güçlenerek çıkacağız. Çünkü müşterimizi en iyi biz tanıyoruz. Biz bu dönüşümden nasıl güçlü çıkarız onun hesaplarını yapıyoruz. Hayallerimiz var ve bu hayalleri nasıl hayata geçireceğimiz konusunda sürekli kafa yoruyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!