100 milyar

Güncelleme Tarihi:

100 milyar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu, deprezedeler için bağış kampanyası başlattı ve bu haftaki Bursa -İstanbul yarışlarını iptal etti.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), Marmara Bölgesi'nde yaşanan deprem nedeniyle bu haftaki yarışları iptal ederken, felaketzedeler için 100 milyar liralık bağış yaptı. TJK Yönetim Kurulu, Asli Üyeler Sosyal Kısmı'ndan depremzedelere verilmek üzere belirlediği 100 milyar liralık çekin Halk Bankası'ndaki ilgili hesaba yatırıldığını açıkladı.

Bu haftaki 3'er günlük Bursa ve İstanbul yarışlarının iptal edildiğini belirten Yönetim Kurulu açıklamasında, iptal edilen koşular yerine yeni ilave programlar yapılacağı ifade edildi. Deprem sonrası İstanbul Veliefendi ve Bursa Osmangazi Hipodromlarına akın ederek vatandaşlarımız da geceleri hipodromda geçirdi.

Efes rahat kazandı: 69-56

BASKETBOLDA yeni sezon hazırlıklarını İtalya'nın Bormio kentinde sürdüren Efes Pilsen, oynadığı ilk hazırlık maçında Belçika'nın Charleroi takımını 69-56 yendi. Lacivert-beyazlılar, Belçika takımı önünde karışlaşmanın ilk yarısını da 39-26 önde kapadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!