100 çocuğu öldüren canavar teslim oldu

Güncelleme Tarihi:

100 çocuğu öldüren canavar teslim oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Pakistan'da altı ayda 100 çocuğu öldürüp, asit bidonlarında eriten cani, polisin başlattığı insan avına dayanamayarak teslim oldu.

Pakistan'da dehşet saçan, 100 çocuğun katili 38 yaşındaki Cavit İkbal, ay başından beri polis tarafından aranıyordu. Polisin haftalardan beri kendisini izlemesinden bıkan cani, nihayet önceki gün Lahore'da Urduca yayınlanan Jang Gazetesi'nin ofisine gidip teslim oldu.

Asit bidonlarında eritti

‘‘Polise teslim olsaydım çocukları neden öldürdüğümü izah edemeyecektim‘‘ diyen katil yazdığı bir mektupta, altı ay içinde 100 çocuğu öldürüp, onları asit bidonlarında erittiğini itiraf etti. Katil mektubunda ‘‘Pişman değilim. 100 çocuğu uğradığım haksızlıkların intikamını almak için öldürdüm’’ dedi.

Çocukların giysileri bulundu

Mektubunda ‘‘Kaderime razıyım. Cezamı çekeceğim’’ diyen caninin evinde öldürdüğü çocukların giysileriyle 12 asit bidonu bulundu. Küçük çocuklara sarkıntılıktan sık sık polis tarafından göz altına alınan katil, karakolda kendisine ağır işkence yapıldığını ve bu yüzden intikam aldığını da yazdı.

Psikopatın intikam yemini

Polis yetkilileri tarafından ‘‘tipik bir psikopat’’ olarak tanımlanan Pakistanlı caninin, annesinin yoksulluk içinde ölmesine çok üzüldüğü ve yakınlarına ‘‘Annemin bu berbat koşullarda öldüğünü gördükten sonra 100 kadının canına okumaya yemin ettim’’ dediği söyleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!