100 bin terörist Almanya’ya girse ne yapardınız?

Güncelleme Tarihi:

100 bin terörist Almanya’ya girse ne yapardınız
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 10:08

Suriye kökenli gazeteci Hüsnü Mahalli, Almanya’da katıldığı konferansta Türkiye ile Suriye arasında gelişmeleri değerlendirdi. Anayasa referandumundan ‘Hayır’ çıkacağını iddia eden Mahalli, Suriye ile Türkiye arasında barış olacağını savundu.

Haberin Devamı

DÜNYADA gelişmelerin ‘Hayır’ çıkması için uygun olduğunu Savunan Hüsnü Mahalli, son anda büyük devletlerin fikirlerini değiştirmesi ve ‘Evet’ çıkması halinde ise Türkiye, Suriye, Irak ve İran’ın parçalanacağı bir yola girileceğini ileri sürdü. Suriye’ye dışarıdan 100 bin teröristin girdiğini anlatan Mahalli, şöyle dedi:

100 bin terörist Almanya’ya girse ne yapardınız

“100 bin kişi de içerden Suriye ordusuna karşı savaştı. 100 ülke bunlara destek verdi. Bayan Merkel neden buna göz yumdunuz. Ya 100 bin terörist Almanya’ya girse ne yapardınız? ‘Özgürlük ve demokrasi için yardım edeceğiz’ diyorlar. Haydi Batı kendi değerlerine göre böyle söylüyor. Ya Suudi Arabistan, Katar gibi ülkelere ne demeli! Oralarda parlamento yok, kadınların ellerinde nüfus kağıtları yok, eşlerinde. Kızların da babalarında. Sokağa tek başına çıkamazlar. Ordu 360 bin askerdi. Bunların yüz bini öldü. ‘Esad Alevi’ diyorsunuz. Eşi de Sünni! çocuklarına ne diyeceksiniz. Ordunun da çoğunluğu Sünni. Böyle şeyler çok anlamsız. Esad Alevi demenin amacı başka...”

Haberin Devamı

100 bin terörist Almanya’ya girse ne yapardınız

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!