100 bin kişiye iftar

Güncelleme Tarihi:

100 bin kişiye iftar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 13:37

100 bin kişiye iftar

Haberin Devamı

ADANA Büyükşehir Belediyesi, Ramazan'da 100 bin kişiye iftar yemeği ikram edecek, ihtiyaç sahibi ailelere 15 bin adet gıda kolisi dağıtacak. 
Ramazan ayı boyunca 4 ilçede 5 iftar çadırı kurulacak. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın organizesinde Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerindeki iftar çadırlarında sıcak yemek dağıtılacak. Büyükşehir Belediyesi'nin iftar çadırları, Seyhan'da İstasyon Meydanı ve Emek Mahallesi semt pazarı, Sarıçam'da otoyol bağlantı yolu çıkışı, Çukurova'da Belediye Evleri Mahallesi semt pazarı, Yüreğir'de Serinevler Mahalle muhtarlığı önünde hizmet verecek. 
15 BİN AİLEYE GIDA YARDIMI
Büyükşehir Belediyesi, Hayırlı İşler Sosyal Market aracılığıyla da 15 bin aileye gıda yardımı dağıtacak. İçinde şeker, sıvı yağ, un, kuru fasulye, makarna, nohut, çay, irmik, pirinç, şehriye ve tuz bulunan yardım kolileri, önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Sosyal Market aracılığı ile gıda, giyim ve ayakkabı bağışında bulunmak isteyen hayırseverlerin yardımları da düzenli olarak dağıtılcak. Hayırseverlerin yardım dağıtımı için Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın (0322) 455 35 92 numaralı telefonundan iletişime geçmesi gerekiyor. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!