10 yıl sonra intikam ateşi

Güncelleme Tarihi:

10 yıl sonra intikam ateşi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 15:30

Hürriyet Ankara’nın “Tek delil benzin bidonu” haberiyle gündeme getirdiği, 21 Kasım’da bedensel engelli Osman Aydın’a ait otomobili benzin dökerek yakanlar, Keçiören Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışması sonucunda yakalandı. Aracı kundaklayan F.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yanındaki diğer şahıs M.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Haberin Devamı

Keçiören Emniyeti, olayın ardından bölgedeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelenmeye aldı. Plevne Caddesi’ndeki bir istasyondan bidonla benzin alan F.E. ve M.K.’nın kimliklerini tespit eden polis, şahısları sorguladı. M.K., yapılan çapraz sorguda, olay yerine eşine ait araçla geldiklerini, alkollü olduklarını, kendisinin araçtan inmediğini ve aracı F.E.’nin ateşe verdiğini itiraf etti. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen F.K., mahkeme tarafından tutuklanarak Sincan Cezaevi’ne gönderildi. M.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DAVADA ŞAHİTLİK YAPMIŞTIM

Araç sahibi engelli Osman Aydın, “Daha önce M.K. ile bir husumetimiz olmuştu. F.E. hakkında açılan bir davada da şahitlik yapmıştım. Üstünden 10 yıl geçti ve olay bitti diye düşünüyorduk. Demek ki bitmemiş” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!