10 yıl önce 10 yıl sonra

Güncelleme Tarihi:

10 yıl önce 10 yıl sonra
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD'de yapılan bir araştırma 10 yıl içinde beğenilerin, eğilimlerin nasıl değiştiğini çarpıcı bir şekilde ortaya koydu. 10 yıl önce ‘‘Dynasty- Hanedan’’ dizisinin başrol oyuncusu Linda Evans en seksi kadın oyuncuydu.

Şimdi ise bu tahtta Demi Moore oturuyor. Demi'nin diğer rakipleri ise Pamela Anderson, Julia Roberts, Halle Berry ve Barbra Streisand. 1988 yılında kadınlara göre en seksi erkek ‘‘Magnum’’ dizisinin başrol oyuncusu Tom Selleck'ti. Şimdi en seksi erkeğin kim olduğu konusu ise tartışılıyor. Ama bu alanda en iddialı isim Mel Gibson. Listede yerini koruyan tek kişi ise Bill Cosby. 10 yıl önce de insanların en çok birlikte olmak istedikleri kişiydi, bugün de... Amerikan Kamuoyu Araştırma Şirketi'nin rastgele seçtiği 1000 kişi arasında yaptığı araştırmayla, 10 yıl içinde beğenilerin nasıl değiştiği gözler önüne serildi.

En seksi kadınlar

Demi Moore, Pamela Anderson, Julia Roberts, Halle Berry, Barbra Streisand. 10 yıl önce Linda Evans, bu kategoride liste başıydı.

En seksi erkekler

Mel Gibson, Denzel Washington, Tom Cruise, George Clooney, Brad Pitt. 10 yıl önce Magnum dizisinde dedektifi canlandıran Tom Selleck, bu kategoride bir numaraydı.

Buluşmak istenen kişi

Amerikalılar 10 yıl önce en çok ünlü komedyen Bill Cosby ile bir arada bulunmak istiyordu, şimdi de.

Bıktıran kişi

Araştırmaya göre insanlar en çok ABD Başkanı Bill Clinton hakkındaki yazılanları, konuşulanları dinlemekten bıktı. Clinton'ı, seks skandalında başrolü paylaştığı Monica Lewinsky izliyor. Bu kategoride yer alan diğer kişiler; O.J.Simpson, Jerry Springer ve Özel Savcı Kenneth Starr. 10 yıl önce en bıkkınlık veren kişi, ünlü sunucu Howard Cosell'dı.

Sevilen sporcu

Basketbolcu Michael Jordan bugün en sevilen sporcu. 10 yıl önce bu tahtta Olimpiyat madalyalı buz patenci Katerina Witt oturuyordu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!