10. yıl dansı

Güncelleme Tarihi:

10. yıl dansı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2006 00:00

Kanal D'nin talk show programı "Beyaz Show", 10'uncu yaşını Hilton Oteli Şadırvan Salonu'nda düzenlenen muhteşem geceyle kutladı. Tuğba-Mehmet Ali Erbil, Demet Akbağ-Zafer Çika, İclal Aydın-Tuna Kiremitçi, Okan Bayülgen, Cem Davran, Burcu Kara, Yavuz Bingöl, Güzide Duran gibi birçok ünlünün katıldığı gecenin ev sahipliğini Beyazıt Öztürk yaptı. Öztürk, 10'uncu yıl şerefine konukları ve ekip arkadaşlarıyla saatlerce dans etti.

Haberin Devamı

Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı talk show programı "Beyaz Show", 10 yaşına bastı. Beyazıt Öztürk, programının 10'uncu yaşını Hilton Oteli Şadırvan Salonu'nda düzenlenen muhteşem bir geceyle kutladı. Ev sahipliğini programın sunucusu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı geceye, Beyaz'ın annesi Nurten Hanım, ağabeyi Korkut Öztürk, Tuğba-Mehmet Ali
/images/100/0x0/55eaff13f018fbb8f8a4384e
Erbil, Demet Akbağ-Zafer Çika, İclal Aydın-Tuna Kiremitçi, Okan Bayülgen, Cem Davran, Burcu Kara, Yavuz Bingöl, Suat Suna-Melike Öcal, Eşref Kolçak, Deniz Seki, Ayşegül Aldinç, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Güzide Duran, Zeyno Gönenç, Çağla Kubat, Nilay Dorsa, Pınar Aylin, Emel Müftüoğlu, Hakan Ka, Berdan Mardini ve Hakan Altun gibi ünlü isimler katıldı. Geceye katılamayan sanatçıların, açılan hatıra defterine önceden yazdıkları yazılar girişte konuklar taarfından okundu. Cem Yılmaz ise çiçek gönderdi.

Beyazıt Öztürk, "Allah herkese böyle bir gece nasip eder. 10. yılı doldurmak çok önemli. 10 yıldır beraberiz. Tutunması zor olan bir iş yapıyoruz. Her an herşey olabiliyor. Program ve kişi olarak hala sevilmek çok güzel bir duygu" dedi.

/images/100/0x0/55eaff13f018fbb8f8a43850
EvliliÄŸini kurtaramayan adam

Davete katılan M. Ali Erbil, "Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu" filminde, Deniz Seki'yle öpüşme sahneleri olduğunu söyledi. Erbil, "Bunu şu anda açıklıyorum. Bugün öpüşme sahnesini söylüyorum. Haftaya yatak sahnesini söyleyeceğim" dedi. Erbil'in bu sözlerine eşi Tuğba Erbil, "Film vizyona girince de 'evliliğini kurtaramayan adam' olacak" diye yanıt verdi.

Seni nasıl kaçırdım

Geceye katılmayan Hülya Avşar, anı defterine bir öpücük kondurarak şunları yazdı: "Sen çok şekersin. Sen ailenin verdiği tüm güzelliği üstünde taşıyorsun. Yüzüne bakınca huzur veriyorsun. Ayrıca dost olabilecek ender insanlardansın ve çok yakışıklısın. Seni nasıl kaçırdım bilemiyorum. Önün hep

/images/100/0x0/55eaff14f018fbb8f8a43852
güllerle donansın. Seni seviyorum. Ayrıca başarılı olduğunu unutmadım..."

Sizden kaçılmıyor!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, gece benzer kıyafetle katıldılar. Altuğ, "Yağmur'un tişört 0 yaka benimki ise V yaka" diyerek ayrıntıyı ortaya koydu.

Haberin Devamı

 

/images/100/0x0/55eaff14f018fbb8f8a43854
Yaş farkı mı?

 

Davete Hakan Ka ile katılan Emel Müftüoğlu, "Aranızdaki yaş farkı sorun yaratıyor mu" sorusuna kızdı. Müftüoğlu, "Ne yaş farkı, siz bu işi kurcalamayın, ne önemi var. Biz çok iyi arkadaşız, yaş farkı önemli değil" dedi.

 

/images/100/0x0/55eaff14f018fbb8f8a43856

Tarkan'a yanıt

Gecede bir araya gelen iki ünlü şovmen, Okan Bayülgen'le Beyazıt Öztürk'e gazeteciler, Tarkan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı, "Türkiye'de çıkılacak şov programı yok" açıklamasını hatırlattı. Bayülgen, “Kimse çağırmazsa herhalde olmaz. Tarkan'ın bizim yaptığımız programa ihtiyacı var" yanıtını verirken, Öztürk, "Tarkan dünya çapında bir star. Katılabileceği yerleri kendisi, menajeri, akıl danıştığı kişiler karar verebiliyor. Türkiye'deki şov programlarına çıkmayabilir" dedi.

Haberin Devamı

10. yıl dansı
Â
10. yıl dansı

Beyaz'ın onuncu yıl kutlamasına annesi Nurten Öztürk, oğlu Korkut Öztürk ve torunu Leyla Öztürk ile geceye katıldı. (solda)

Geçtiğimiz hafta evlenen İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi çifti de davetin konukları arasındaydı. (sağda)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!