10 tane adam öldürdüm 2 kere intihar ettim!

Güncelleme Tarihi:

10 tane adam öldürdüm 2 kere intihar ettim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2011 06:00

“Ezel” dizisinin Mert’i olarak tanınan Kemal Uçar, artık TRT 1’in yeni dizisi “Sen de Gitme” ile izleyici karşısına çıkacak. Bugüne kadar hep psikopat tipleri canlandırdığını söyleyen genç oyuncu yeni dizisindeki Doktor Kerem rolüyle bu döngünün değişeceğine inanıyor.

Haberin Devamı

Sizi “Ezel” dizisiyle birlikte tanıdık. Nasıl başladı oyunculuk sevdanız?                
 
- Adana’da yaşarken tiyatroda oynuyordum. Sonra Ankara Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım. Ankara’ya geldiğimde de tiyatroya devam ettim. Ankara Sanat Tiyatrosu’na kursiyer olarak girip orada oynama fırsatım oldu. Başka bir bölüm okudum ama hayalimdeki tek meslek oyunculuktu. 

Peki hayalinizin oyunculuk olduğunu anlayınca okuduğunuz bölümü değiştirmeyi düşünmediniz mi?   

- Tiyatroda rol alırken üçüncü sınıfa gelmiştim. Üstelik edebiyatı da çok seviyorum. Bu yüzden değiştirmedim. şimdi de Bahçeşehir Üniversitesi’nde ıleri Oyunculuk yüksek lisansındayım.

Sizi Ankara’da tutamayan neydi?

- Kabıma sığamadım. Zaten Ankarada’yken “Hırsız Polis” dizisinde rol almak için İstanbul’a geldim. Daha sonra “Arka Sokaklar” dizisinde rol aldı. O zamanlar tüm psikopat rolleri ben oynadım. şu ana kadar 910 tane adam öldürdüm, iki defa intihar ettim, birkaç sapık hareketim oldu. Komedi meşeli bir oyuncuyum ama ne kadar deli tip varsa ben oynuyordum. Yeni dizim “Sen de Gitme”de ise bu değişti.

Yeni diziniz “Sen de Gitme”den bahseder misiniz biraz?

- Dizimiz TRT 1’de yayınlanıyor. Türkan Derya’nın yönetiyor, benim dışımda Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy, Ayşenil şamlıoğlu ve Bulut Aras gibi ünlü isimler rol alıyor. Dizi, bir baba-kızın hayatla ve birbirleriyle olan duygusal çatışmasını konu alıyor.

YENİ KIZLARLA TANIŞIYORUM AMA AŞK YOK

Dizide Kerem adlı bir doktoru canlandırıyorsunuz? Nasıl biri Kerem?

- Kerem Bedirhan, pratisyen hekim. Doğu’dan gelen bir çocuk. İstanbul’da tıp okumuş. Yanında beraber okuduğu bir kız var Aslı. Kız arkadaş olduklarını zannediyor ama Kerem ona çok aşık.

Peki siz sette nasıl birisinizdir?

- Sette çok efendiyimdir. “Ezel” dizisinde birlikte rol aldığımız Kenan Abi (ımirzalıoğlu) arada beni fırçalıyordu çünkü o gelince oturuşumu bile değiştiriyordum. Ama dışarıda dünyanın muhabbetini yapıyoruz birlikte. Biraz kanım deli akar. Bende böyle bir disiplin var.

Peki popülaritenin artmasıyla birlikte kızların ilgisi de arttı mı?

- Bana son zamanlarda artan bir ilgi yok. Yeni kızlarla tanışıyorum tabi ama aşk olmuyor.

Haberin Devamı

SENARYO YAZIYORUM

Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun?

- Aslında pek boş zamanım olmuyor. Arkadaşlarımla vakit geçiyorum ya da evde sürekli yazıyorum.

Senaryo mu?

- Çok inandığım bir sinema filmi ve dizi yazıyorum. Komedi aksiyon yazıyorum. Eskiden daha romantik şeyler yazıyordum şimdi komedi yönüm ağır basmaya başladı. Romantizmimi yitirdim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!