10 Numara

Güncelleme Tarihi:

10 Numara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2004 02:01

Tarz değiştirdi

Tarkan’ın baldızı olarak ünlenen Berna Öztürk, tarz değiştirdi. Seksi kıyafetlerle tanıtımlara katılan, kokteyllerdeki yerini alan Öztürk, önceki akşam Cahide Sonku Kültür Merkezi’nde, Almula Merter’in yönettiği ‘Hamam’ adlı oyunun galasına etek-ceket takımla geldi.

O benim dostum

Arto ile Tuğba Özay, önceki gün Akmerkez’de karşılaştılar. Arto’nun yanında uzun süre küs kaldığı Serdar Ortaç da vardı. Tuğba Özay’ı görür görmez ayağa kalkan Arto, Özay’a öyle bir sarıldı ki, mekandaki herkes dönüp ona baktı. Özay ise, ‘Arto benim çok iyi dostum’ dedi.

İç çamaşırsız canlı yayında

Komik Para adlı oyunda Kerem Alışık’la birlikte rol alan Didem Uzel geçtiğimiz akşam oyununu ve çalışmalarını anlatmak için CINE5’te Başka Yerde Yok programına katıldı. Canlı yayında soruları yanıtlayan Didem Uzel, giydiği düşük belli jean pantolonun da azizliğine uğradı. Oturduğu iskemlede jean pantolonu aşağıya kayınca iç çamaşırsız olduğu kamerelara yansıyan Didem Uzel, program boyunca verdiği frikiğin farkında olmadan soruları yanıtladı.

Mezelere anne kontrolü

İzzet Çapa’nın annesi Gürnar Çapa, her gün Nişantaşı’ndaki oğlunun sahibi olduğu AvantGarde Greek restoranta uğrayıp teftiş ediyor. Özellikle mezelerin iyi olması için Yunanlı aşçıyla konuşan anne Çapa, bazen evde yaptığı dolmaları da getiriyor. Anne Çapa, önceki gece mekanda doğum gününü kutladı.

Madrid’te yarış

Doğuş Grubu bünyesinde yer alan Doğuş Motorsports’un düzenlediği ‘Seat Cup Türkiye’ yarışlarının ilk ayağı Madrid’te gerçekleşti. Madrid’te yaşayan Türkler’in yanı sıra İspanya Büyükelçisi Volkan Vural, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Hıncal Uluç, Mustafa Sandal ile kalabalık bir gazeteci ordusunun izlediği yarışa Seat Girl Tülin Şahin de Seat pilotlarına destek vermek için katıldı.

Spor Sarıgül

Şişli Belediyesi seçimlerinin galibi Mustafa Sarıgül, yakın dostlarıyla Pakize Suda’nın sahneye çıktığı Aynalı Meyhane’de eğlendi. Her zaman takım elbise ile görmeye alıştığımız Sarıgül, bu kez spor kıyafet giymişti.

Nilay açtı Ayşe söyledi

Önceki akşam Princess Otel Hayal Kahvesi’nde yapılan Fullpower adlı enerji içeceğinin tanıtımına genç manken Nilay Dorsa damgasını vurdu. Enerji içeceğinden fazla kaçıran Nilay, kendine hakim olamadı ve frikik verdi. Dakikalarca iç çamaşırının gözükmesine aldırmadan objektiflere poz veren manken, görevlilerinin uyarısıyla toparlandı. Gecede Ayşe Hatun Önal sahneye çıktı ve şarkılarını seslendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!