10 km yol gidip öldürdü

Güncelleme Tarihi:

10 km yol gidip öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 09:39

Almanya’nın Stuttgart kenti yakınlarındaki Donzdorf kasabasında üç çocuk annesi Sinem A., eski sevgilisi Turgut (37) tarafından üç çocuğunun gözü önünde 12 bıçak darbesiyle öldürüldü. Sinem’in cinayete kurban gitmemek için yaşadığı kasabadan 10 kilometre uzaktaki bir başka kasabaya taşındığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sinem A. ile Turgut (37), Salach kasabasında tanıştı. Uzun süre birlikte yaşadılar. Bu birliktelikten üç çocukları doğdu. İlk başlarda iyi giden ilişki, Turgut'un psikolojik sorunları yüzünden bozulmaya başladı. Bir süre sonra aralarında sorunlar çıktı. Turgut genç kadına şiddet uygulamaya başladı. Şiddetten ve baskıdan bıkan Sinem, bir çok kez polise şikayette bulundu.

Üç çocuğunun babası tarafından öldürülmekten endişe eden Sinem, çocuklarıyla Salach'dan 10 kilometre uzaklıktaki Donzdorf'a taşındı.
Sinem burada çocuklarını yuvaya yazdırdı, kendisi de yeni bir hayata başladı. Komşuları, Sinem’in yeni bir hayat arkadaşı bulduğunu da söyledi. Hayatını tam düzene sokarken karşısına yine Turgut çıktı.

SABAHTAN GELDİ

Salach kasabasında bir dönem bahis bürosunda çalışan Turgut, işini kaybedince yine Sinem'i rahatsız etmeye başladı. Anlatılana göre genç kadını tehdit eden Turgut, çocukların gittiği yuvayı öğrendi.

Cinayet günü erkenden yaşadığı Salach’tan yola çıktı. 10 kilometre uzaklıktaki Donzdorf’a gidip Sinem'in her sabah geçtiği ana caddede beklemeye başladı. Saat 09.00 sıralarında aniden Sinem'in önüne çıktı. Yanında getirdiği bıçağı çekip saldırmaya yeltenince, Sinem çocuklarını kaptığı gibi çığlıklar atarak yolun üstündeki Alman kasabına sığındı. Cinayete tanık olan kasabın tezgahtarı, “Genç kadın oğullarıyla birlikte dükkana girdi. Arkasından, elinde bıçakla giren adam hiçbir şey söylemeden tam 12 kez kadını bıçakladı. Ardından çocukların başını okşayıp gitti” dedi.

Haberin Devamı

10 km yol gidip öldürdü

GİDİP İÇKİ ALDI

Üç çocuğunun annesi Sinem’i öldüren Turgut, cinayet aleti bıçakla birlikte olay yerinden kaçtı. Yol üstündeki bir yerden içki alıp, yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta bir garaja sığındı. Burada içki içen katil zanlısı bir süre sonra sızdı. Garajın sahibi kadın, onu o halde görünce polisi aradı. Gelen polisler, Turgut’u cinayette kullandığı bıçakla birlikte buldu. Poliste ifade vermeyen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede de susma hakkını kullandı. Hakim, Turgut’u cinayetten tutuklayıp cezaevine koydu. Üç çocuk ise gençlik dairesine teslim edildi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!