10 Kasım'da bankalar ve PTT'ler açık olacak mı? İşte 10 Kasım çalışma takvimi

Güncelleme Tarihi:

10 Kasımda bankalar ve PTTler açık olacak mı İşte 10 Kasım çalışma takvimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 11:20

10 Kasım'da bankalar ve PTT'ler açık olacak mı sorusu yüz binlerce vatandaş tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Atatürk'ün ölüm yıl dönümü anılacak. Bu sebeple özel işlerini bankalar ve PTT'lerde yapacak olan vatandaşlar çalışma takviminde bir değişiklik olup olmadığını merak ediyorlar. Peki, 10 Kasım'da bankalar ve PTT'ler açık olacak mı? İşte 10 Kasım çalışma takvimi.

Haberin Devamı

10 Kasım'da bankalar ve PTT açık mı sorusu vatandaşların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Birçok kişi, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anılacağı 10 Kasım'da bankalar ya da PTT açık mı sorusuna cevap arıyor. İşte, 10 Kasım'da bankalar ve PTT açık mı sorusunun cevabı

BANKALAR VE PTT 10 KASIM'DA ÇALIŞIYOR MU?

10 Kasım'ın resmi tatil olmaması dolayısıyla banka şubelerinin tamamı açık olacak. İnternet üzerinden gerçekleştirilecek olan EFT işlemleri normal seyrinde devam edecek. Dolayısıyla hesap işlemleri ve ödemeler 10 Kasım Cuma günü gerçekleştirilebilecek ve aynı durum PTT için de geçerli olacak.

BAKMADAN GEÇME!