10 haftada revirbahçe

Güncelleme Tarihi:

10 haftada revirbahçe
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 23:14

Fenerbahçe’nin başı, 10 haftada en çok fiziksel problemlerden dolayı ağrıdı. Daha önce 2’şer kez sakatlanan Alves ve Ba ile aynı kervana dün Lazar Markovic katıldı. Pereira’nın öğrencileri, 17 sakatlığın 6’sını milli takımlarda yaşadı.

Haberin Devamı

TAM, 17 sakatlık... Ankara’da Osmanlıspor karşısına çıkan Fenerbahçe’de, Sırp yıldız Lazar Markovic bu sezon Beşiktaş derbisinden sonra 2. kez sakatlık geçirip bir maçı tamamlayamadı. Genç futbolcunun yaşadığı sorun, 2015-2016 sezonunda sarı lacivertli oyuncuların maruz kaldığı 17. sakatlık oldu...

Teknik direktör Vitor Pereira’nın antrenman yöntemleri sorgulanırken, milli takımlar da Kanarya’ya darbe üstüne darbe vurdu.

TAKIMA SAKAT DÖNDÜLER

Bu sezon başı ve ligde geride kalan haftalarda toplamda 6 sakatlık Fenerbahçeli oyuncuların başına milli takımlardayken geldi. Portekizli Bruno Alves (2), Danimarkalı Simon Kjaer ile A Milli Takım’ın yıldızları Volkan Şen, Caner ve Gökhan önemli fiziksel problemler yaşayıp sarı lacivertlileri yalnız bıraktı.
Fenerbahçe forması giyerken sakatlanan isimler ise, tam 11 defa ciddi sıkıntılarla karşılaştı. Markovic ve Ba, ikişer kez takımdan ayrı kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!