10 bin $’lık yemek

Güncelleme Tarihi:

10 bin $’lık yemek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2012 00:31

Beşiktaş Başkanı’nın daveti sonrası Swiss Otel’de düzenlenecek yemekte, siyah beyazlı kulübün ekonomik sorunları için çözüm aranacak. Davetlilerden 10’ar bin dolar toplanacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, eski başkan ve yöneticilere kulübün kapılarını açtı. Orman, kulübe hizmet vermiş eski yöneticileri birlik ve beraberlik yemeğine davet etti. Swiss Otel’in balo salonunda düzenlenecek gecede, davetlilerin büyük çoğunluğu Beşiktaş’ın yaşadığı ekonomik sorunlara destek olmak amacıyla 10’ar bin dolar verecek.

Taşın altına el sokma zamanı geldi

Orman, “Zor günlerde göreve geldik. Herkes elini taşın altına sokmak için harekete geçti. Bizde bundan ilham alarak yola çıktık. Herkes birbiri ile kucaklaşmak zorunda. Bunu da biz başaracağız” dedi. Orman yönetiminin etkili isimlerinden Ahmet Nur Çebi ise camianın kendilerine verdiği destekten mutluluk duyduklarını ifade etti ve “Kulübün içinde bulunduğu sorunların en büyüğü mali tablo. Bu tabloyu düzeltmek için büyük uğraş veriyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Davetli listesi bir hayli kabarık

25 Mayıs’ta yapılacak yemeğe başta Mehmet Üstünkaya, Süleyman Seba ve Serdar Bilgili yönetiminde çalışan Rahmi Koç, Turgay Atasü, İhsan Kalkavan, Hüsnü Güreli, Nevzat Demir, Cemil Kazancı, Bahattin Demir, Celal Kolot, Haşmet Kürüm, Muzaffer Nasıroğlu, Latif Ayaz, Turgay Ciner, Zafer Yıldırım, Ahmet Hamoğlu, Süleyman Eren, Kenan Kurşunoğlu, Halim Aydın, Murat Aksu, Ertunç Soğancıoğlu, Mete Kılıç, Celal Soydan, Affan Keçeci, Zekeriya Alp, Ferhat Özgen, İlker Özbilek, Fahrettin Curoğlu, Ergun Gökalp, Hulusi Özdurmaz, Gündüz Kaptanoğlu, Erdal Acar, Yavuz Selim Başar, İbrahim Polat, İsmail Ünal, Ekrem Keçoğlu, Sefa Dinçer ile yaklaşık 150’ye yakın eski yönetici ve iş adamı davet edildi.

Yönetim hoca için üçe bölündü

Bir kısım “yabancı”, diğer kısım “Samet Aybaba” diyor. Kalanlar ise Tayfur Havutçu’yla devamdan yana.

BEŞİKTAŞ yönetimi yeni sezonda takımın başına getireceği teknik direktör konusunda üçe bölündü... Yöneticilerden Ahmet Nur Çebi ile Tamer Kıran’ın başını çektiği, 5 ismin de bu ikiliye destek verdiği grup Atletico Bilbao’nun hocası Bielsa ve Rangnick için oy kullandı.

Misyonunu tamamladı

Levent Erdoğan ile 3 yönetici ise Samet Aybaba’nın takımın başına getirilmesini isterken, “Tayfur bizim çocuğumuz ama misyonunu tamamladığını düşünüyorum” dedi. Geri kalan yöneticiler ise Tayfur Havutçu’yla yola devam edilmesinin gerektiğini söyledi. Yönetimin genel ağırlığı ise yabancı hocadan yana.

Haberin Devamı

Beşiktaş Avrupa’ya gidemiyor mu?


Siyah beyazlıların KAP’a gönderdiği bildiri herkesi heyecanlandırdı. Avukat Özkurt, bunun doğal bir süreç olduğunu söyleyerek yüreklere su serpti.

BEŞİKTAŞ’ın dün akşam saatlerinde KAP’a yaptığı bildiri gündeme bomba gibi düştü. Siyah Beyazlı kulüp tarafından Fikret Orman imzasıyla yapılan açıklamada “UEFA Disiplin Müfettişi 1 Mayıs 2012 tarihli UEFA Disiplin Komitesi kararını temyiz etmiştir” denildi.

Bu açıklama üzerine bunun ne anlama geldiğini araştırdık ve siyah beyazlı kulüp adına UEFA Disiplin Kurulu’na savunma veren avukat Emin Özkurt’u aradık... Bu açıklama Beşiktaş’ın Avrupa’ya gitmemesi anlamına mı geliyordu?

Haberin Devamı

Normal bir süreç

Emin Özkurt bunun doğal bir süreç olduğunu belirterek bu açıklamanın siyah beyazlıların Avrupa’ya gitmeme cezası verileceği anlamına gelmediğini belirtti. Özkurt, “Nasıl ki Türkiye’de PFDK’nın verdiği kararlarının itiraz üzerinde Tahkim Kurulu’nda görüşülmesinin doğal bir süreçse bu da doğal bir süreç” sözlerini kullandı.

Savunmamızı yapacağız

Tahkim Kurulu sürecinden bir ceza çıkmasını beklemediğini belirten Özkurt, siyah beyazlı kulüp adına savunmalarını yapacaklarını ve ceza artırımına gidilmesini beklemediğini belirtti. Beşiktaş hatırlanacağı gibi 1 Mayıs’ta UEFA’ya bu konuda savunma vermiş ve UEFA 5 yıl içinde kriterlerine aykırı hareket edilmemesi şartıyla siyah beyazlılara ceza vermemişti.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!