10 adımda sezonun mayo trendleri

Güncelleme Tarihi:

10 adımda sezonun mayo trendleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 15:41

Son yıllarda sahillerde rahatlığı ve iddialı modelleriyle mayolar moda. İşte sezonun en trend mayo modellerinden bazıları...

Haberin Devamı

Sıcakların artması ile sahil bölgelerine doğru tatil yolculuğu da başlıyor. Sahillerde hoş bir görüntünün en önemli detaylarından biri ise mayo seçimi. Sezonun en gözde trendlerinden oluşan mayo seçimleri yaparak stilinizle sahillerde fark yaratabilirsiniz. İşte 10 adımda sezonun mayo trendleri...

1. Oyuk mayolar

Oyuk mayolar sezonun en iddialı trendleri arasında. Oyuk kesimli mayolarla hem gösterişli hem de dikkat çekici bir tarz yaratmak mümkün.

10 adımda sezonun mayo trendleri

2. Mesajlı mayolar

Geçen sezondan bu sezonun trendlerine transfer olan mesajlı mayolar, plajlara esprili bir hava katıyor. Komik mesajlarla dolu olan bu mayolarla siz de esprili kişiliğinizi gözler önüne serebilirsiniz.

Haberin Devamı

3. Transparan detaylı mayolar

Sahillerin bu yaz en gözde mayo modelleri arasına hızlı bir giriş yapan transparan detaylı mayolar ince vücut hatlarına sahip olanlar için ideal. Özellikle göbek ve göğüs kısımları transparan olan bu modellerde siyah renk öne çıkıyor.

4. İpli mayolar

Sezonun bir diğer havalı trendi ise kenarları ipli mayo modelleri. Giyene modern ve iddialı bir hava katan ipli mayo modelleri vücuduna güvenenlerin tercihleri arasında yer alıyor.

10 adımda sezonun mayo trendleri

5. Püsküllü mayolar

Püskül trendi bu yaz da devam ediyor. Püsküllü mayolar ile sahillerde hem bohem hem de romantik bir hava estirmek mümkün.

6. Pencereli mayolar

Kenarları ve göğüs bölgesi pencere detayları ile süslü olan bu mayolar, hem seksi hem de havalı modelleri olarak bu sene sahillerde sıkça tercih edileceğe benziyor.

7. Volanlı mayolar

Volan detayları ile süslü olan mayolar ise özellikle küçük göğüslü ve ince vücut hatlarına sahip olanlara hitap ediyor. Göğüs kısmı volan detayları ile kaplı olan mayo modelleri üst bölgeyi daha dolgun göstererek vücut hatlarını dengeliyor.

Haberin Devamı

8. Pötikare desenli mayolar

Vintage ruhunu plajlarda sonuna kadar ortaya koymak isteyenler için pötikare detaylı mayolar birebir. Nostaljik bir havası olan bu modellerde kırmızı ve marin mavisi en gözde renkler arasında.

10 adımda sezonun mayo trendleri

9. Aksesuarlı mayolar

Göğüs ve bel bölgesinde çeşitli aksesuarlar kullanılarak hareketlendirilen mayolar sezonun dikkat çeken trendleri arasında. Halka ve dikdörtgen detaylı aksesuarlarla sahillerde en havalı siz olabilirsiniz.

10. Nude mayolar

Ten rengi ile örtüşen bu mayolar plajlarda dikkat çeken bir stil yakalamak isteyenleri bekliyor. Nude mayolar giyeni uzun göstermesi ile de tercih sebebi oluyor.

BAKMADAN GEÇME!