10 adımda akıllı alışveriş

Güncelleme Tarihi:

10 adımda akıllı alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 10:59

Marifet poşet poşet alışveriş yapmak değil, akıllı alışveriş yapmak... Aldıklarını uzun süre kullanmak; üzerinde etiketiyle gardırobun ya da ayakabılığın derinlerinde unutmamak... Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, işte size küçük bir kılavuz... Bu sayfada yer vereceğimiz parçalar hem son derece trendy hem de gelecek yıl güncelliğini korumaları garanti...

Haberin Devamı

1- Ten rengi kıyafet ve aksesuvarlar: Hem zarif hem de asil bir görünüm için natürel tonlara yönelin. Üstelik ten rengi kıyafet ve aksesuvarlar daha uzun yıllar gardırobunuzun baş köşesinde yer alacağa benziyor.   

2- Düz makosen ayakkabılar: Düz ayakkabılar her zaman güncelliğini korusa da bu yıldan itibaren daha ön plana çıkıyor. şık olmak isteyen ama bu arada rahatlığından taviz vermeyenler, Nicholas Kirkwood ya da Churc’ün makosenlerini seçebilir, bu ayakkabıları yıllarca kullanabilirler.
                          
3- Deri ceket: Yaz-kış modern ve trendy görünmek istiyorsanız, toprak tonlarında ya da siyah renk bir deri cekete yatırım yapın. ıster tişört ve jean, isterseniz kokteyl elbisenizi bu ceketle tamamlayabilir, bu sayede her daim genç ve modern görünebilirsiniz.

4- Çiçek desenleri: Bahar dallarından vazgeçmeyin... Pastel tonlardaki çiçek desenleri, taze bir görünüme sahip olmak isteyenleri mest edecektir. Üstelik bu tonlar ve desenler, hiçbir zaman yaz aylarında “demode” sayılamaz.

5- Mini şortlar: Özellikle genç kızlar için ideal olan mini şortlar, yıllarca favoriler arasında kalacak gibi görünüyor.

6- Tek omuzu açıkta bırakan kokteyl elbiseleri: Tek omuzu açıkta bırakan, asimetrik veya yer yer drapelerle hareketlendirilmiş diz üstü elbiseler, göz dolduruyor. Tıpkı Lanvin koleksiyonundakiler gibi...

7- Dantel aplikeler: Bu detay, her türlü kıyafet ve aksesuvara hem asil hem de trendy bir hava katıyor. Özellikle tül veya şifonla hazırlanan kokteyl ve gece elbiseleri içinde göz kamaştıracağınıza eminim.

8- Kloş mini etek ve elbiseler: Bu yaz tekrar gündeme gelen ve önümüzdeki yıldan itibaren gözdeler listesinde en üst sırada yer alacak kloş mini etek ve elbiselerden edinmelisiniz.

9- Capri jean ve pantolonlar: Geçen yaz moda dünyasında yükselişe geçen kısa jean ve pantolonlar gündemde kalmaya devam ediyor. Unutmayın; bu kesimde bir kumaş pantolon, dar kısa bir ceket ve bilekte biten botlarla kombinlendiğinde çok “cool” görünür.

10- Minik çantalar: İşte yeni sezonun olmazsa olmazlarından biri... Ufacık abiye ya da günlük çantalara yatırım yapın, pişman olmayacaksınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!