1 liralık pişmanlık

Güncelleme Tarihi:

1 liralık pişmanlık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 22:33

Maslak Üçyol Camii’nin tuvaletini işleten Fırat Karavil’in 1 liralık tuvalet ücreti nedeniyle çıkan tartışma sonucu başından vurarak öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması dün yapıldı.

Haberin Devamı

İstanbul 20’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya,  cinayetten tutuklu sanık, Şirvan Kebap’ın sahibi Selahattin İnci ve kardeşi tutuksuz sanık Mustafa İnci ile Karavil’in eşi Didem de katıldı.Kardeşi ile Maslak Üç Yol Camii yanında bulunan ve mülkiyeti Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait olan kebapçıyı işleten Selahattin İnci, tuvalete giden eniştesinin paranın ödenmesi konusunda tartıştığı Fırat Karavil’in küfür ettiğini öne sürdü.  

‘PALA İLE KÜFREDEREK SALDIRDI’

İnci özetle şu ifadeyi verdi: “Sakinleştirmeye çalıştım. Pala ile küfrederek saldırdı. Korkutmak maksadıyla ayaklarına ateş ettim. Ancak maktul daha alçakta durduğu için kurşun çenesine isabet etti.  Pişmanım.”Şikâyetçi olan Didem Karavil ise, olay gününü özetle şöyle anlattı:“Bozuk yok diye bir konuşma duydum. Eşim geldi. Elinde 200 TL vardı. Bana verdi. 150 TL çıkartıp verdim. Odadan çıktı. Eşimin, ‘Ben hakkımı istiyorum’ dediğini duydum. Bağrışmalar geldi. Eşim kaldığımız odaya doğru, ‘Tabanca çektiler. Polise haber ver’ dedi. Polisi aradım. Hemen sonrasında da bir el silah sesi geldi.Mahkeme heyeti, İnci’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!