1 kişi düştü, 2 kişi öldü

Güncelleme Tarihi:

1 kişi düştü, 2 kişi öldü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 22:32

İstanbul Şişli’deki alışveriş merkezinde dün Cenk Tüfekçi, 6’ncı kattan zemin katta yürüyen İlhan Güven Akgemik’in üzerine düştü. Müşterilerin çığlıklar içinde kaçıştığı olayda Tüfekçi ve Akgemik hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Şişli’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’nde (AVM) dün saat 14.00 sıralarında Cenk Tüfekçi (47), restoranların bulunduğu 6’ncı kata çıktı. Tüfekçi henüz belirlenemeyen bir nedenle zemin katta dolaşmakta olan İlhan Güven Akgemik’in (30) üzerine düştü.

Alışveriş merkezinde olaya tanık olan müşteriler ve çalışanlar büyük korku ve panik yaşadı. Çığlıkları duyan alışveriş merkezinin özel güvenlik görevlileri zemin kata koştu. Vatandaşları uzaklaştıran güvenlik görevlileri olay yerine hemen emniyet şeriti çekti. 

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEDE

Kısa süre sonra AVM’ye gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Tüfekçi ve Akgemik’e kalp masajı yaptı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüfekçi ve Akgemik hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, AVM’nin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayın intihar mı yoksa düşme mi olduğu araştırılıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!