1 kamyon G.Saray forması nereye uçtu!

Güncelleme Tarihi:

1 kamyon G.Saray forması nereye uçtu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 08:38

G.Saray'ın eski Hukuk Müdürü Ayşegül Egemen'in iddiasına göre bir kamyon dolusu forma kargo şirketi ile TT Arena'ya geldi... 1.5 milyon Euro değerindeki formalar stada girmeden buhar oldu. Egemen transferler görüşmelerinin tek kişi üzerinden yürütüldüğünü belirterek , "İster buna komisyon deyin ister yolsuzluk. Bir sürü etik dışı iş dönüyor" dedi. Akıllara geçen sezon geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray camiası eski Hukuk Müdürü Ayşegül Egemen'in iddiaları ile sarsılıyor... Egemen, Sarı-Kırmızılı kulüpte 1.5 milyon Euro değerinde forma yolsuzluğu yapıldığını ve bu konunun ört bas edildiğini söylemişti. TAKVİM olayın nasıl gerçekleştiğini öğrendi. İddiaya göre futbolcuların maçlarda giydiği bir kamyon dolusu forma bir kargo şirketi aracılığıyla Türk Telekom Arena'ya geldi. İçinde bir oyuncunun giyeceği ve her biri 150-200 Euro değerinde forma, şort, çorap gibi tam takım halinde paketler bulunuyordu. Yaklaşık 1.5 milyon Euro değerindeki bir kamyon dolusu forma paketleri teslim edilmiş gibi gösterildi. Ancak kamyonun içindekiler TT Arena'ya girmedi.

DİVAN BAŞKANLIĞINA ARAŞTIRMA DİLEKÇESİ VERİLECEK

Olayın duyulmasının ardından Galatasaray camiası 1.5 milyon Euro değerindeki kayıp formaların peşine düştü. Galatasaray'ın ileri gelen isimleri kaybolan formalar için gelecek hafta yapılacak olan Divan Kurulu toplantısında bu konunun araştırılması için divan başkanlığına önerge verecekleri belirlendi. Hukuk Müdürü Ayşegül Egemen'in bir diğer iddiası da camia da ses getirdi...

Haberin Devamı

DEVRE ARASI TRANSFERDE 130 MİLYON TL HARCANMIŞTI

Egemen'in "Transferlerde bir sürü etik dışı işler dönüyor. Transfer görüşmeleri hep tek kişi üzerinden yapılıyor. İster buna komisyon ister yolsuzluk deyin. Ama yapılanlar hiç de etik değil" demesi akıllara geçen sezon devre arasında yapılan transferleri getirdi. G.Saray devre arasında yaklaşık 130 milyon TL harcamış ama alınan oyuncuların kalitesi ve takımdan ayrılmlaları akıllarda hep soru işareti bırakmıştı.

İŞE ALIMLARI KİM YAPIYOR!

Ayşegül Egemen'in "Beni işe alırken Şükrü Ergün'ün eşinin danışmanlık şirketi para kazandı" iddiası Galatasaray'daki işe alımları gündeme getirdi. Yönetici eşinin danışmanlık ücreti almasının etik olup olmadığı konusu tartışma yaratırken, bu konunun da divan toplantısında görüşüleceği ifade edildi.

ERGÜN: BÜYÜK AHLAKSIZLIK!

Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, mali usulsüzlükler yaptığı gerekçesiyle mahkemeye verilen eski hukuk işleri müdürü Ayşegül Egemen'e sert bir dille tepki gösterdi. Ergün, iddiaları sistematik saldırı olarak değerlendirerek, "Bana ve G.Saray'a saldırmak için eşimin adının kullanılması, aile değerlerini hiçe sayan yakışıksız bir davranış" dedi.

(Takvim)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!