1 değil 2 değil tam 4 tane

Güncelleme Tarihi:

1 değil 2 değil tam 4 tane
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 21:12

AMERİKAN Ford Motor Company, ‘Go Further’ etkinliği kapsamında Almanya’da yeni Fiesta modellerinin dünya prömiyerini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Ford Motor Company Başkan Yardımcısı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Jim Farley ile Ford Motor Company Başkan ve CEO’su Mark Fields’ın da katıldığı etkinlik, şirketin Köln’deki Niehl üretim tesisinde yani Fiesta’nın evinde düzenlendi. Bayilerden, çalışanlardan ve basın mensuplarından oluşan  2 bin 500 kişilik davetliye yeni nesil Fiesta’nın dört yeni modeli tanıtıldı. Titanium, ST-Line, Vignale ve Active crossover olmak üzere 4 farklı modelden oluşan yeni Fiesta modelleri Avrupa’da 2017’nin 2. yarısında, Türkiye’de ise 2017’nin son çeyreğinde müşterilerle buluşacak.

Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, Avrupa’nın en popüler B segmenti modeli Fiesta’nın yeni neslinin ilk kez dört farklı modelde sunulacağını belirterek, “Yeni Fiesta Bang&Olufsen müzik sistemi, açılabilir panoramik tavan ve yeni nesil multimedya çözümleri ile gerek donanım, gerek teknoloji, gerekse selefine göre güçlenen özellikleriyle B segmentinin en iyi otomobili olarak kendinden söz ettirecek” dedi.

Haberin Devamı

AVRUPA’DA İLK SÜRÜCÜSÜZ TEST

Ford, ‘Go Further’ etkinliğinde ayrıca şu yenilikleri de tanıttı:

- Sürücüsüz araçların Avrupa yollarında test edilmesine gelecek yıl başlanacağını duyuruldu.

- Yeni özel Mustang Black Shadow ve Blue Edition modelleri, yeni Transit Custom Black Edition modeli, Sport serisi Custom modeli ve yeni Ford Edge ST-Line SUV modeli görücüye çıkarıldı.

- Bol ödüllü 1.0 litre EcoBoost motor için yeni silindir deaktivasyon teknolojisini tanıtıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!