1 dakikada marketten hırsızlık yapmışlar

Güncelleme Tarihi:

1 dakikada marketten hırsızlık yapmışlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2016 09:26

1 dakikada marketten hırsızlık yapmışlar

Haberin Devamı

Halil ÖZÇOBAN-Faruk KAHRAMAN/BURSA, (DHA)- BURSA'da, son 1 ay içersinde girdikleri 17 marketten, sigara, içki ve para alan 6 kişilik hırsızlık şebekesi, kullandıkları aracın kaza yapınca yakalandı. Güvenlik kameralarını izleyen polis, hırsızların levye ile kapısını girdikleri market içersinde 1 dakikada hırsızlık yapıp ayrıldıklarını tespit etti.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri son 1 ay içersinde girdikleri 17 marketten hırsızlık yapan 6 kişiden oluşan hırsızlık şebekesini yakalamak için özel ekip kurdu. Geçen perşembe akşamı yapılan ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi Nazlı Sokak'ta bulunan bir markettin kepengini levye ile açıp içeri girdikten sonra hırsızlık yapıp kaçan şüphelilerin kullandıkları otomobili takibe aldı. Kovalamacanın ardından şüphelilerin kullandığı otomobil Kazım Karabekir Mahallesi'nde terk edilmiş olarak bulundu. Çevrede önlem alan polisler aranan hırsızlardan yaşları 15-21 arasında değişen, F.Ç., N.G., Y.G., Ö.F.Ç., O.M. ve M.T.'yi yakaladı. Yaşları 18'den küçük şüpheliler Çocuk Şubesi'ne teslim edilirken F.Ç. ise, Asayiş Şubesi'nde sorgulandı. Girdikleri işyerinden 200 bin TL tutarında sigara, içki ve para alan şebeke üyelerinin bir marketin kapısını levye ile kırıp içeri girdikten sonra 1 dakika içerisinde yaptıkları hırsızlığı izleyenler şaşırdı.
Çaldıkları sigara ve içkileri başka marketlere daha ucuza sattıklarını itiraf eden şüpheliler, 'Hırsızlık' suçundan adliyeye çıkartıldı. Şüphelilerden F.Ç., tutuklanırken yaşı 18'den küçük olan 1'i kız 5 çocuk ailelerine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!