1 ayda 25 kilo verdi

Güncelleme Tarihi:

1 ayda 25 kilo verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 13:28

1 ayda 25 kilo verdi

Haberin Devamı

BURSA (DHA)- BURSA Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Bursa Devlet Hastanesi'nde obezite ameliyatı yapıldı. Genel Cerrahi Uzmanı M Ferhat Ferhatoğlu tarafından gerçekleştirilen ameliyattan sonra 162 kilo ağırlığındaki Emre Çukurova bir ay içersinde 25 kilo verdi.
Bursa Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. M Ferhat Ferhatoğlu, halk dilinde 'tüp mide ameliyatı' denilen ameliyatla hastanın midesinin küçültüldüğü belirterek, bundan sonrada ameliyatlara devam edeceklerini söyledi. Dr. Ferhatoğlu yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3 ay önce hastamız Emre Çukurova, hastanemize başvurdu. O tarihte hastamız 162 kiloydu. Sürekli diyet yaptığını ancak verdiği kiloları geri aldığını söylüyordu. Kendisine yapılan tetkikler neticesinde ameliyat olmasına engel bir durum olmadığını belirledik. Başarılı geçen ameliyatın arkasından hastamızı 5. günde taburcu ettik" dedi.
1 AYDA 25 KİLO VERDİ
Ameliyatla bir ay içersinde 25 kilo verdiğini söyleyen Emre Çukurova, “Daha önce birçok kez kilo vermeye çalıştım ama sonuç alamamıştım. Bu yöntemle 1 ayda 25 kilo verdim. Şimdi daha sağlıklı ve mutluyum” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!