%10 Destek %100 Mutluluk

Güncelleme Tarihi:

%10 Destek %100 Mutluluk
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 17:37

Kavuklar Bornova’nın %10 desteği ile evinize kavuşun!

İzmir Kavuklar Bornova’da peşinat üzerinden %10 Kavuklar desteği ile ev sahibi olun. Üstelik 1.500 TL’den başlayan taksitler ve peşin alımda %18 indirimle! 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

İzmir’in en kapsamlı yaşam alanı olacak Kavuklar Bornova, İzmir ESHOT otobüs güzergahlarına direkt bağlantılı, metro ve Uçanyol güzergahında yer alacak. 

Zeminden itibaren %80’i deniz gören 1160 konutluk projenin mimarisi, yeni Wembley Stadyumu, Dali Müzesi, Boston’daki Logan Havalimanı, ABD’deki Millward Brown Ofisleri gibi çok önemli projelere imza atan dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK’a ait. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Projeyi oluşturacak 3 bloktan birinin terasında, 19’uncu katta yer alacak olan yüzme havuzu, gerektiğinde üzeri kapanabilir olmasıyla yaz kış kullanılabilecek. 

Sinemadan, gurme lezzetlere yer veren restoranlara, gölet ve küçük göl evi, basketbol sahası, tenis kortları, amfitiyatro, barbekü alanları gibi sosyal yaşam alanları, kapalı çocuk alanlarından 28 bin metrekarelik peyzaj alanına kadar pek çok özelliği ile dikkat çeken Kavuklar Bornova’yı profesyonel bir ekip yönetecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!